szerda, 25 október 2017 17:35

Fist, más néven ökölszex

fist miniBiztos hallottátok már, hogy ahány ház, annyi szokás. Ez a szexualitásban is így van, mindenki mást szeret, nincs két egyforma együttlét. Ki a kisebb, ki a nagyobb méretet szereti, míg valaki szerint nem is a méret a lényeg. Az ökölszex esetében, mégis azt gondolhatjuk, hogy a méret igenis számít! Mit is takar az ökölszex (fist) elnevezés? Biztonságos? Ezekere a kérdésekre próbálunk választ adni a következő pár sorban.

Akár aktív, akár passzív félként veszel részt ebben az anális játékban, mindkettőhöz magasfokú bizalomra van szükség, és csak akkor nyújthat igazi élvezetet, ha az aktus lassú léptekben épül fel. Annak ellenére, hogy már maga az öklözés szó is félelmetesen hangzik, tulajdonképpen egy különleges formája a behatolásnak. A partnered nem az öklét tolja az ánuszodba, hanem szorosan összezárt ujjait vezeti beléd, és amikor már a kézfeje is odabent van, akkor hajlítja be kissé az ujjait. A fisting elsőre kicsit kellemetlen és szokatlan lehet, ezért a folyamatos kommunikáció létfontosságú! Amennyiben nehezebben tágulsz, kérd meg a partneredet, hogy használjon több síkosítót, és ha fájdalmat érzel, inkább hagyjátok abba, mert azt jelzi, hogy nem kerültél kellően ellazult állapotba, vagy (még) nem állsz készen egy ilyen típusú együttlétre.

Következzenek az alapszabályok:

1. szabály: Ügyelni kell arra, hogy a körmök rövidek legyenek, ugyanis könnyen felsérthetik a bemeneti nyílást. A fertőzések elkerülése érdekében a partnerednek gumikesztyű használata kötelező az aktus során.

2. szabály: Az anális fisting hosszú előjátékot, és elegendő mennyiségű síkosítót igényel, de az óvatosság az első számú prioritás, hogy ne sérüljön meg a nyálkahártya. A megfelelő hangulaton és előjátékon túl fontos a helyes póz kiválasztása.

3. szabály: Ha a partnered két-három, majd négy ujját is kényelmesnek érzed, jelezd felé, hogy a hüvelykujját, végül egész kézfejét is beléd csúsztathatja. Ezen a ponton te irányítod az eseményeket. A csavaró kézmozdulatok és a G-pont ingerlése pedig extra élményt nyújt.

4. szabály: Az ánusz és a környéke igen érzékeny terület, ami nem igazán kedveli a hirtelen mozdulatokat, ezért a párodnak kifelé menet legalább olyan óvatosan kell kihúznia az ujjait, mint azok bevezetésekor.

Új hozzászólás

(*)-gal jelölt adatokat kötelező kitölteni.HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat