csütörtök, 18 december 2014 00:00

A HIV-ről és az AIDS-ről általában

aidsvilagnap06eloadas h2-miniRengeteget hallunk róla, azonban érdemes tisztáznunk az alapfogalmakat: mi okozza, honnan ered, hogyan terjed, mikor beszélünk fertőzöttségről, és mikor már betegségről? Hogyan működik a vírus, hogy fejti ki rettegett tevékenységét? És hogyan lehet kezelni?

vitamin-miniSokan félvállról veszik a HIV vírust. Mert mi van, ha elkapom - vagy gyógykezelés, amivel életem végéig élhetnék, nem? Pedig nem ilyen egyszerű: a mostani cikkünk az életmódváltásról szól.

kedd, 20 július 2010 00:00

Új reménység: vakcina az AIDS ellen

Egy lépéssel közelebb került a tudomány ahhoz, hogy vakcinát találjon föl az AIDS ellen. Amerikai kutatók laboratóriumi úton két nagyhatású antitestre bukkantak, amelyek alkalmasak lehetnek blokkolni a HIV vírusok többségét.

 



HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Január 16, Kedd 18-20 ig
Március 16, Péntek 18 -20 ig
Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat