aids dron miniMalawiban a vérmintákat a laboratóriumba küldeni csakis motorokkal és helikopterekkel lehetett, de az UNESCO kisérleteket végzett arra, hogy drónokat is be lehessen vetni.

gaetan dugas miniMint mindig, a 80-as években, amikor a HIV/AIDS a csúcsára hágott, és rémisztette az embereket, bűnbakot kerestek. Meg is találták Gaétan Dugas személyében, aki egy kanadai légiutaskísérő volt. Csak mostanra térképezték fel és valószínűsítették, hogy az amerikai fertőzés nem a korábban bűnbaktól érkezhetett.

Czech AIDS Help Society miniAz indoklás: azért, mert tudják, hogy HIV pozitívak és ennek ellenére védekezés nélküli szexet kezdeményeztek, ami bűncselekmény. Csakhogy nincsenek sértettek, nincsenek bizonyítékok sem.

charlie sheen hiv positive prison pp miniA tegnapi nap folyamán mindenhol ezt olvasni, de mi azt emeljük ki és foglaljuk össze, hogy Charlie Sheen példája miért is rombolja le a legnagyobb tévhitet.

CAxo3YDW8AEejC9 miniBécsben a legnagyobb AIDS betegeket segítő jótékonysági rendezvény, a Life Ball már javában készül. Arca nem más, mint Conchita Wurst, a bál pedig a szecesszió jegyében fog megrendezésre kerülni.

00186183-MOR-miniEgy tanulságos riport olvasható a NOL.hu-n: a cikk írója egy athéni EU-szeminárium után ellátogat egy drogközpontban, ahol sok kérdésre választ kap a HIV/AIDS-szel kapcsolatban.

melegfelvonulas-miniA melegek nem vehetnek részt a véradásokon, mert beletartoznak a HIV/AIDS kockázati körbe - ugyanígy a prostituáltak és a drogot használók sem.

ovszer-miniMeglepő látvány fogadta péntek reggel Sydney lakosságát. Pontosabban azokat, akik a Hyde Park (bizony, ott is van ilyen) közelében jártak.

csütörtök, 09 október 2014 00:00

Megjelent az első óvszer-szakácskönyv

óvszer-szakácskönyv-miniBizarr szakácskönyv jelent meg a japán online könyvpiacon. Az új szakácskönyv olyan ételkülönlegességek receptjeit adja közre, melyeket egy óvszer segítségével készíthetünk el. A kiadvány a japán férfiak szexuális egészségének megőrzését is szolgálja.

csütörtök, 25 szeptember 2014 00:00

Túl kicsi az óvszer az ugandai férfiaknak

safe-miniAz afrikai országban a lakosság 7,2 százaléka HIV-fertőzött. Komoly probléma, hogy sok férfinak túl kicsi az óvszer, és használat közben kidurran.

«ElsőElőző123KövetkezőUtolsó»
1. oldal / 3HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Január 16, Kedd 18-20 ig
Március 16, Péntek 18 -20 ig
Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat