hiv cure miniEgy 44 éves brit férfi kísérleti terápián vesz részt, és a kutatók szerint a HIV vírus már teljesen eltűnt a szervezetéből... - jött a hír. Mi örülnénk neki a legjobban, de azért kezeljük óvatosan az ilyen híreket.

slip into something comfortable miniVajon vagányságból teszik? Vagy egyáltalán nincsenek felvilágosítva? Vagy úgy gondolják, velük úgysem történhet meg? Ehhez hasonló válaszokat kapott a Durex a közel két éves kutatása végén.

temple university miniA Temple University-nél bizakodóak, csak még a klinikai kisérleteket. Vérátömlesztéssel és génmódosított fehérvérsejtekkel talán gyógyítani lehet majd a HIV vírust.

injekcio miniBizonyára a HIV pozitív személyek számára jó kérdés lenne, hogy melyik lenne a jobb: a naponta szedett orvosság, vagy kéthavonta beadott injekció. Egy új kutatás ez utóbbinak az eredményeit tette most közzé.

csütörtök, 15 október 2015 17:58

Az ebola mint szexuális betegség

ebola miniFriss hírek szerint nemcsak, hogy kimutatták a spermában az ebola vírust, hanem már az is kiderült, hogy az ebola terjedhet szexuális úton is. Erre pedig egy kórtörténet a bizonyíték.

Clinical study x400 miniEgy új szer, a CLR01 kódnevű HIV ellen kifejlesztett szer segíthet megakadályozni a HIV továbbterjedését, de a tudósok szerint más vírusok is segíthetnek.

CIQFUNCUYAEZWWH miniKülönös terméket fognak kidobni a piacra: egy óvszert, mely elszineződik, ha az illetőnek valamilyen nemi betegsége van.

20150413hidrogel ovszer miniA nemibetegségek ellen még mindig a legjobb védelmet az óvszer nyújtja, ám a latex alapanyagot sokan utálják. A kutatók egy új alapanyaggal kísérleteznek: a hidrogéllel.

cigarettes ciggs cigs guy guys photography Favim.com 40261 miniAzt mindig is tudtuk, hogy ha valaki HIV pozitív, akkor annak le kell szoknia a dohányzásról az életmódja megváltozása miatt. De vajon van-e olyan tanulmány, mely ezt igazolja?

hiv aids prep miniA PrEP hatékonynak tűnik a HIV/AIDS ellen - adta hírül a brit Medical Research Council és a Public Health England. A HIV/AIDS fertőzöttség a PrEP kezelésekben részt vevők között 86%-kal csökkent.

«ElsőElőző123KövetkezőUtolsó»
1. oldal / 3HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Január 16, Kedd 18-20 ig
Március 16, Péntek 18 -20 ig
Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat