szerda, 30 november 2016 19:02

December 1 - az AIDS világnapja

world aids day 2016 miniHolnap tartják meg világszerte a AIDS világnapját. Hol tart ma Magyarország, hogy megállítsuk az AIDS-et? Vajon a ma embere mit tud a betegségről és a védekezésről? Ezt járjuk egy kicsit körbe.

péntek, 14 október 2016 18:32

Közvélemény kutatás egy szakdolgozathoz

hiv gondozas kerdoiv miniA Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának Ápolás és betegellátás szakának végzős, ápoló hallgatója kérte segítségünket, hogy szakdolgozatához képet kapjon a hazai HIV+ személyek ápolásáról.

J1 miniNem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy egy jól értesült bulvárújság a Charlie Sheen eseten felbátorodva egy magyar énekesnőt meggyanúsított azzal, hogy HIV fertőzött. Mi a hír margójára azt írjuk, hogy ez mennyire veszélyes a HIV pozitivakra nézve.

hiv gondozas kerdoiv miniAz Anonym AIDS Tanácsadó munkatársa a "Szociális munka a HIV gondozásban" című tanulmányához kéri a hazai HIV gondozásban részt vevők segítségét, hogy felmérje a gondozásban részt vevők szükségleteket.

hiv-aids-gyorstesztEnnyi egy HIV/AIDS gyorsteszt, mindössze húsz perc. A HIV gyorstesztet szervező Pluss Alapítvány önkéntesei és a Szent László kórház munkatársai ez alatt az idő alatt és még utána is válaszoltak a kérdéseimre az általános tévhitekről, történeteikről és tapasztalataikról.

kedd, 23 december 2014 00:00

A Pluss Alapítvány HIVinfo weboldala

hivinfo-miniEgy új weboldalba ütköztünk, mely talán mindennél jobban foglalkozik a HIV/AIDS felvilágosítással. A Pluss Alapítványt nem kell külön bemutatni, de a weboldalukat talán igen...

hétfő, 01 december 2014 00:00

AIDS világnapja 2014

00142638-miniMa van az AIDS világnapja, és ilyenkor visszaemlékezünk arra, hogy ebben az évben merre tart a HIV/AIDS helyzet Magyarországon és külföldön.

jozsefvarosi-droghelyzet-az-aids-robbanas-elott-miniJózsefvárosban durvul a helyzet. Miután az önkormányzati politika megszüntette a Kék Pontot, hogy orosz modellre a rendőrségi szigort vessék be és a dizájner drogok olcsósága szétterjedt, szabályosan drogtanya lett Józsefvárosból, és félő, hogy tűcsere hiánya miatt a HIV/AIDS terjedése is robbanás előtt van.

oep-miniAlapvetően csak gratulálni tudunk ahhoz, hogy továbbra is érdekes törvények születnek Magyarországon. Ha be akarok menni egy patikába, akkor a patikusnak miért kell tudnia arról, hogy HIV pozitiv vagyok? Mi célból jött létre ez a dilettáns megoldás?

HIV tesztA Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége által támogatott képzésről olvashattunk az index.hu-n.

«ElsőElőző12KövetkezőUtolsó»
1. oldal / 2HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Január 16, Kedd 18-20 ig
Március 16, Péntek 18 -20 ig
Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat