péntek, 14 október 2016 18:32

Közvélemény kutatás egy szakdolgozathoz

hiv gondozas kerdoiv miniA Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának Ápolás és betegellátás szakának végzős, ápoló hallgatója kérte segítségünket, hogy szakdolgozatához képet kapjon a hazai HIV+ személyek ápolásáról.

A kutatás célja annak bemutatása, hogy manapság a HIV pozitív betegeket hogyan, illetve mennyire hatékonyan kezelik, ha kell, ápolják. A kérdőívet csak olyanok töltsék ki, akiknél már HIV fertőzést diagnosztizáltak. A kérdőív természetesen anonim, az csak és kizárólag a kutatás célját szolgálja. A kérdőív kitöltése legfeljebb 10-15 percet vesz igénybe, melynek kitöltésével közvetve a hazai HIV fertőzöttek szakszerűbb ellátását lehet segíteni.

A kérdőív itt tölthető ki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAb5aUM-LJIVBpo0wRTUe92m9ooFxGhlM_5vy_w-FTnb7paA/viewform

Új hozzászólás

(*)-gal jelölt adatokat kötelező kitölteni.HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Január 16, Kedd 18-20 ig
Március 16, Péntek 18 -20 ig
Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat