szerda, 05 április 2017 18:41

HPV - Mit takar ez a 3 betű?

hpv 3betu miniTeljes nevén humán papillomavírus. A leggyakoribb nemi úton terjedő fertőzésnek világszerte: nemzetközi vizsgálatok szerint az emberek 75%-a élete során legalább egyszer megfertőződik ezzel a vírussal.

szerda, 22 február 2017 19:05

HIV és AIDS

hiv notequal aids miniA két fogalom sokszor tévesen összemosódik. Míg az egyik a vírusfertőzés, addig a másik egy immunhiányos krónikus állapot. Akkor nézzük is meg a különbséget, egyszerű nyelvezetre lefordítva!

szerda, 01 február 2017 17:47

Biztonságos szex

safe is sexy miniTalán erről a témáról lehet a legtöbbet olvasni manapság; pont ezért fontos, hogy eloszlassuk a tévhiteket! A szex alapvetően nem bűn, - ahány ember annyi szexuális kultúra - de vannak azért betartandó szabályok!

szif miniA szifilisz védekezés nélküli (óvszer használat nélküli) szexuális kapcsolatok során terjed.

Szexuális kapcsolatok közé az ORÁLIS szex is beletartozik!!!

A szifilisz könnyen terjed, kézzel, szájjal, egyéb testrésszel: szex útján a nyálkahártyákat és a bőrt érintve a sebeken keresztül.

vidéki mini2015 decemberében az AATSZ kiszűrt több vegyes fertőzést egy vidéki baráti társaságból, mely rendszeresen együtt szexelt.

Fontos a vidéki meleg és biszex férfiaknak nem azt gondolniuk, hogy a ’nagy’ városi veszélyek tőlük távol vannak: a kórokozók nem válogatnak és vidékre is terjednek.

csütörtök, 17 szeptember 2015 07:05

A biztonságos szex mindenkinek mást jelent!

nem megbeszeles kerdese miniNemrég történt az egyik HIV pozitív olvasónkkal egy érdekes eset. Összehozott egy szexrandit egy sráccal, mert a biztonságos rubrikában a megbeszélés szerint volt bejelölve...

csütörtök, 02 július 2015 14:35

10 legnagyobb tévhit a HIV-ről

10tevhit miniNemrég megtaláltunk ezt a cikket az egyik amerikai HIV info oldalon. Érdemes rajta elgondolni.

hétfő, 08 június 2015 09:40

LGV – avagy lympho-granuloma venereum

lgv miniNem rég felbukkant egy pár LGV eset Magyarországon, íme róla az információ.

kedd, 05 máj. 2015 07:47

HPV – Humán Papilloma Vírus

hpv miniA HPV – Humán Papilloma Vírus – egyik leggyakoribb nemi úton átadott és terjedő fertőzés. Átadható: análisan, orálisan vagy vaginálisan, illetve közvetlenül a bőrfelület érintésével.

tt.php miniBordás, epres, világítós, extravékony, és még ki tudja, milyen extra óvszerfajták lézetnek. De azt gondoltad volna, hogy sokan csak akkor húznak gumit, ha a szex már elkezdődött? Íme, néhány érdekes adat!

«ElsőElőző12KövetkezőUtolsó»
1. oldal / 2HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

November 8. Szerda 18-20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat