kedd, 28 november 2017 18:18

HÉ TE! IGEN TE!?

HIVszures miniTudtad, hogy még ma is vannak Magyarországon olyanok, akik AIDS betegséghez fűződő komplikációkba HALNAK bele csak azért, mert nem mentek szűrésre, és túl későn tudták meg, hogy HIV fertőzöttek.

szerda, 25 október 2017 17:35

Fist, más néven ökölszex

fist miniBiztos hallottátok már, hogy ahány ház, annyi szokás. Ez a szexualitásban is így van, mindenki mást szeret, nincs két egyforma együttlét. Ki a kisebb, ki a nagyobb méretet szereti, míg valaki szerint nem is a méret a lényeg. Az ökölszex esetében, mégis azt gondolhatjuk, hogy a méret igenis számít! Mit is takar az ökölszex (fist) elnevezés? Biztonságos? Ezekere a kérdésekre próbálunk választ adni a következő pár sorban.

szerda, 05 április 2017 18:41

HPV - Mit takar ez a 3 betű?

hpv 3betu miniTeljes nevén humán papillomavírus. A leggyakoribb nemi úton terjedő fertőzésnek világszerte: nemzetközi vizsgálatok szerint az emberek 75%-a élete során legalább egyszer megfertőződik ezzel a vírussal.

szerda, 22 február 2017 19:05

HIV és AIDS

hiv notequal aids miniA két fogalom sokszor tévesen összemosódik. Míg az egyik a vírusfertőzés, addig a másik egy immunhiányos krónikus állapot. Akkor nézzük is meg a különbséget, egyszerű nyelvezetre lefordítva!

szerda, 01 február 2017 17:47

Biztonságos szex

safe is sexy miniTalán erről a témáról lehet a legtöbbet olvasni manapság; pont ezért fontos, hogy eloszlassuk a tévhiteket! A szex alapvetően nem bűn, - ahány ember annyi szexuális kultúra - de vannak azért betartandó szabályok!

szif miniA szifilisz védekezés nélküli (óvszer használat nélküli) szexuális kapcsolatok során terjed.

Szexuális kapcsolatok közé az ORÁLIS szex is beletartozik!!!

A szifilisz könnyen terjed, kézzel, szájjal, egyéb testrésszel: szex útján a nyálkahártyákat és a bőrt érintve a sebeken keresztül.

vidéki mini2015 decemberében az AATSZ kiszűrt több vegyes fertőzést egy vidéki baráti társaságból, mely rendszeresen együtt szexelt.

Fontos a vidéki meleg és biszex férfiaknak nem azt gondolniuk, hogy a ’nagy’ városi veszélyek tőlük távol vannak: a kórokozók nem válogatnak és vidékre is terjednek.

csütörtök, 17 szeptember 2015 07:05

A biztonságos szex mindenkinek mást jelent!

nem megbeszeles kerdese miniNemrég történt az egyik HIV pozitív olvasónkkal egy érdekes eset. Összehozott egy szexrandit egy sráccal, mert a biztonságos rubrikában a megbeszélés szerint volt bejelölve...

csütörtök, 02 július 2015 14:35

10 legnagyobb tévhit a HIV-ről

10tevhit miniNemrég megtaláltunk ezt a cikket az egyik amerikai HIV info oldalon. Érdemes rajta elgondolni.

hétfő, 08 június 2015 09:40

LGV – avagy lympho-granuloma venereum

lgv miniNem rég felbukkant egy pár LGV eset Magyarországon, íme róla az információ.

«ElsőElőző12KövetkezőUtolsó»
1. oldal / 2HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Január 16, Kedd 18-20 ig
Március 16, Péntek 18 -20 ig
Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat