kedd, 12 március 2013 00:00

Videóklinika: nőtt az AIDS fertőzöttek száma

A videóklinika egy orvosi felvilágosító videóportál, ahol több neves vagy médiában ismert szakorvos tart előadást. A most következő videófilm a HIV betegség terjedéséről szól.

Dr. Szlávik János infektológus osztja meg véleményét a HIV terjedéséről. Elképesztő, hogy 30%-kal nőtt a fertőzöttek száma... azok száma, akik benne vannak a statisztikába. Elgondolkodtató, hogy fiatalok között nőtt a HIV fertőzöttek száma. Elgondolkodunk azon, hogy miért nem járnak legalább évente szűrésre... mert ha hamar kiderülne, akkor nagyobb az esélye arra, hogy nem kerül AIDS stádiumba.

Hogy mi mit tudunk ehhez hozzátenni? Ahhoz, hogy biztonságban tudd magad, mindig védekezz és gyakrabban járj szűrésre. Mert sosem vagy biztonságban...

forrás: videoklinika.hu

Új hozzászólás

(*)-gal jelölt adatokat kötelező kitölteni.HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat