csütörtök, 11 január 2018 18:41

Hogyan Viselkedj Egy Meleg Szex Helyen?

tapizo miniMostanában sokat hallani a szexuális zaklatásról és nem csak a heteró világban. Ezért gondoltuk, hogy e havi témánk arról fog szólni, hogy egy meleg szex helyen hogyan illik viselkedni.

csütörtök, 27 április 2017 18:40

HIV-pozitív lettél? Hogyan tovább?

igy elhetsz a hivvel mini

Napjainkban jelentősen nő a HIV fertőzöttek száma, viszont ez az állapot már szinte sosem halálos kimenetelű. A fertőzött személyek megfelelő gyógyszerszedéssel ugyan olyan életet élhetnek és annyi ideig, mint nem fertőzött társaik.

hiv equalNemrégiben fedeztük fel a HIV Equal honlapot, mely egy számunkra szimpatikus célért kampányol: felesleges a stigmázás, mint egyenlőek vagyunk.

mobile-miniJótékonysági szervezetek figyelmeztetnek, hogy a nemibetegségek drasztikus emelkedése leginkább a "gyors randi" applikációknak köszönhető.

shower-miniA MOOVZ közösségi applikáció készítőit a jegesvödör kihívás ihlette meg a #weareALLclean kampányukban. Az akcióval az AIDS napra készülnek, és adományokat gyűjtenek a Housing Works szervezetnek.

online-hookup-survey-results-marquee-miniA friscoi AIDS alapítvány nemrégiben egy vitafórumot rendezett Amerika legismertebb meleg társkereső oldalaival és kiadtak egy nyolc pontból álló stratégiai lépést tartalmazó kiadványt a meleg társkeresők számára.

pantstohiv-miniA kampány célja, hogy igenis fontos a HIV/AIDS kutatás, és a felhívásra jelentkező férfiak a félmeztelen képükkel adományozásra hívják fel a figyelmet.

csütörtök, 18 szeptember 2014 00:00

Titkos üzenet keringett a PrEP-ről

secret.ly-3-miniEgy új közösségi alkalmazásban, a Secret-ben egyszer keringett egy üzenet, melyről nem tudni, tréfa volt vagy valóság: egy PrEP használó HIV pozitív lett.

péntek, 20 december 2013 00:00

Ki lehet a hibás, ha megfertőződsz?

aids-day-miniEgy nagyszerű cikk jelent meg december 1-e előtt a Népszavában, melynek elrettentő és kritikus hangnemével egyetértek. A cikket a pride.hu is átvette, és mi ugyan nem fogjuk, de azért szépen körüljárjuk a témát.

szombat, 01 december 2012 00:00

Ma van az AIDS világnapja

Ma van az AIDS világnapja, ilyenkor a média szinte lecsap a témára. Szerencsére, de azért tegyük hozzá, hogy nem egy napon kell gondolkozni azon, hogyan kell védekezni a HIV ellen, hogy mit kellene ezért tenni. Körülnéztünk hazai hírek között és a külföldi hírek közt is.

«ElsőElőző12KövetkezőUtolsó»
1. oldal / 2HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Január 16, Kedd 18-20 ig
Március 16, Péntek 18 -20 ig
Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat