szerda, 16 február 2011 00:00

Vatikán konferencia: óvszerrel az AIDS ellen

A Vatikán kitűzte a nemzetközi konferenciájának az időpontját, melynek témája a pápa óvszerhasználatról szóló nyilatkozata lesz  - írja a The Associated Press.

Korábban már hírt hallottunk arról, hogy a pápa egyetlen módon ismeri el az óvszer használatát: az HIV elleni védekezés eszközeként. Május 28-án adnak tájékoztatás az egyház képviselőinek. Ekkor ismerhetjük meg az katolikus egyház álláspontját a témáról, mely viszonylag vitatott lesz az egyház képviselői között. A vatikáni Pontifical Council for Health Care Workers munkatársai már ki is dolgozták a tájékoztatót a katolikus orvosok, nővérek és egyéb segítők részére. A rendezvényre meghívást kapott több HIV-ellenes szervezet is, többek között az UNAIDS is.

Bővebben: POZ.COM

Új hozzászólás

(*)-gal jelölt adatokat kötelező kitölteni.HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat