csütörtök, 11 január 2018 18:41

Hogyan Viselkedj Egy Meleg Szex Helyen?

tapizo miniMostanában sokat hallani a szexuális zaklatásról és nem csak a heteró világban. Ezért gondoltuk, hogy e havi témánk arról fog szólni, hogy egy meleg szex helyen hogyan illik viselkedni.

A legtöbb ember körülbelül tudja, hogy hogyan illik egy szex bárban, vagy meleg szaunában viselkedni, de van, amikor valaki elfelejti, vagy még nem teljesen járatos, hogy hol van a határ. Íme, pár tipp, hogy mi nem fér bele a keresés menetébe:

- Nézni szabad… egy darabig. Ha párszor megnéztél valakit és nem vett tudomást rólad, vagy máshová néz, amikor a szemébe néznél, akkor biztos, hogy nem vagy az ő esete. Vedd tudomásul és ne folytasd. Lépj túl rajta és ő találjon magának valakit.

- Nem fogdosunk a folyósón… csak úgy. Attól hogy egy szauna vagy egy kruzing bár erről szól, nem azt jelenti, hogy szabad a vásár. Általában a legtöbb ember nem szereti, ha valaki csak úgy szó nélkül fogdosni kezdi egy folyósón. Ha tetszik valaki, teszteld, szem kontaktus, esetleg egy kedves szó. Utána érezni fogod úgy is, hogy tetszel az illetőnek vagy nem.

- Fogdoshatunk bizonyos helyeken… diszkrécióval. Vannak helyek, mint például a gőz, a jakuzzi vagy a szaunák, ahol az emberek elfogadnak egy kis simogatást, de a közeledés módjával történjen. Először közeledj a kívánt személyhez testi kontaktus nélkül. Utána, ha nem megy el, diszkréten kézzel, vagy lábfejjel megérinteni egy testrészét (de nem a nemi szerv), mintha véletlen lenne. Ha az illető nem húzódik el, akkor lehet egy kicsit többet, simogatás, masszázs, stb…

- A sötétben sok mindent szabad… majdnem. Sokszor, egy sötét helységben kialakulhatnak vad helyezetek, de attól hogy nyitott a terület, és már folyik valami akció, nem azt jelenti, hogy mindent szabad. Vannak, akik szeretnek mások előtt szeretkezni, de ez nem azt jelenti, hogy gruppenezni akarnak, de persze vannak, akik imádják a csoport szexet. Ha egy ilyen szituációban érkezel, akkor lehet próbálkozni. Itt is érdemes egy semleges (nem nemi szerv) testrésszel kezdeni: hát, kar, comb, stb… Ha az illető nem tolja el a kezed, akkor benne van a játékban. Ha viszont eltolja, akkor ezt tartsd tiszteletben. Ne erőltesd!

Mindent összevetve:

Jó lenne egy olyan világban élni, ahol mindenki mindenkinek bejönne, de ez csak fantázia. Viszont tekintettel kell lennünk mindenkire, tiszteletben tartva a másik fél esetleges elutasítását.

Tovább a kategóriában: « HIV-pozitív lettél? Hogyan tovább?

Új hozzászólás

(*)-gal jelölt adatokat kötelező kitölteni.HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat