Több olyan szervezet létezik, amit HIV-fertőzöttek hoztak létre, és amelyek célja, hogy a HIV-fertőzöttek életét, együttműködését és érdekképviseletét lehetővé tegyék, segítsék. Sajnos ezek a szervezetek elsősorban Budapesten működnek, de szívesen segítenek Magyarország más tájain élő HIV-fertőzötteknek is.

A Plussz Egyesület a legrégebben létező HIV-fertőzött szervezet. Hatalmas tapasztalatukra és kiterjedt ismeretségeikre minden HIV-fertőzött számíthat.

Az Anonim AIDS Tanácsadó Szolgálat főként a tesztelésben jeleskedik, de egészségügyi kérdésekben is szívesen adnak tanácsot.

Szűrés, miattad, érted Ingyenes és anonim HIV szűrés, gyors-teszttel különböző szórakozóhelyeken. Ha van 10 perced a buliból magadra, akkor keress fel minket. Beszélgethetsz a fertőzésről, terjedésről, tünetekről, betegségről és a gyógyításáról.
http://www.facebook.com/szures.erted?ref=ts&fref=ts

A László Kórház orvosai, és főleg a nővérek is szívesen, diszkréten és megbízhatóan adnak tanácsot, de csak ha konkrét kérdésed van. A fertőzöttek viszonylag magas száma az ott dolgozók számához képest nem teszi lehetővé, hogy mindenki személyes gondjait egyenként észben tartsák, de ha konkrét kérdésed van, bátran keresd meg őket.

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) a HIV-fertőzöttek jogsegélyezésében játszik fontos szerepet.

A hivpozitiv.hu alapítvány valamint a shivamantra blog (régi blog) és oldalak tanáccsal és hírekkel igyekszenek segíteni a fertőzötteknek.

© shivamantra és hiv+.hu alapítvány, 2008 minden jog fenntartva.HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Január 16, Kedd 18-20 ig
Március 16, Péntek 18 -20 ig
Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat