Ha szexelünk, és nem vagyunk teljesen biztosak a partnerünk státuszában, vagy nyitott kapcsolatban élünk, akkor fontos a HIV és egyben a vérbaj szűrés. Mert, bármennyire is figyelünk a biztonságosabb szex szabályokra, egy fertőzés megtörténhet.

Ez a két fertőzés, mely akár több éven át tünetmentesek lehetnek, viszont a szervezetben károkat okozhatnak. Ezért fontos legalább évente szűrésre menni, de gyakrabban, ha sűrű szexuális életet élünk. Mert, ha fertőzöttek vagyunk, látszatra úgy nézhet ki, hogy nincs baj, viszont egyszer csak keletkeznek a bajok, mely súlyos próblémákkal, korházi kezeléssel vagy akár halálal is végződhet.

Ma már a HIV kezelés egy jól elviselhető terápia, és ha az ember fertőzőtt a HIV vírussal, érdemes minél előbb elkezdeni. Abban majdnem biztos lehetsz, hogy lényegében az életminőséged nem fog romlani. A vérbaj pedig könnyen gyógyitható.

Ezen az oldalunkon megtalálod a hozzád legközelebi szürés hely.HIV/STD szűrések

Helyszín: Magnum Szauna

Szűrés időpontok 2018-ban

Január 16, Kedd 18-20 ig
Március 16, Péntek 18 -20 ig
Május 16 Szerda 18-20 ig
Július 16, Hétfő 18 – 20 ig
Szeptember 15, Szombat 18- 20 ig
November 16, Péntek 18- 20 ig

A szűrés ingyenes és anonym. Nem kell vendégnek lenned ahhoz, hogy részt vehess a szűrésen. Mindenki, aki férfi és 18 éven felüli, az részt vehet rajta. Minden résztvevő az eredménye kézhezvételekor ajándék Magnum belépőt is kap.

hivstd-teszt

Videó

Magunkról

HIV/AIDS tanácsadással foglalkozik az oldalunk, elsődlegesen a különféle nemi betegségekkel szembeni védekezéssel, a megelőzéssel, azaz a biztonságos szexszel. Segítünk megtalálni az anonym HIV/AIDS szűrési helyeket, és ha már megtörtént a baj, oldalainkon információt találsz a továbblépéshez.

Fórum bejelentkezés

Figyelem!

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Copyright © 2010 pozitivan.hu - minden jog fenntartva. Kapcsolat